ján brezáni

Kandidát do obecního zastupitelstva
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2015 10:17:18

exekuce

exekuce

Změní se výkon exekucí v ČR ?

 Existuje síla,která by konečně změnila právní prostředí týkající se výkonu exekucí v ČR ? Změny jsou lidem neustále slibovány a neustále jsou odsouvány,což má za následek neštěstí tisíců rodin.
 Dluhy se platit musí,což je sice pravda a tvrdí to všichni zastánci exekutorů,nicméně je třeba je vymáhat v souladu s lidskými právy,ústavou a morálkou.
 V současné době vzniká drtivá většina dluhů uměle.Nezřídka jde o vymyšlené pohledávky,pohledávky promlčené,či zcela banální,které vznikly třeba opomenutím povinného.Soudy tyto posvěcují exekučním titulem i přesto,že soudci ví o jejich neoprávněnosti.Tyxto ex.tituly zpravidla nabydou právní moci tzv. doručením fikcí.Institut tohoto typu doručení má být dle nálezů ústavního soudu zcela mimořádným prostředkem,skutečnost je ovšem taková,že se týká více než poloviny exekucí.Soudy doručují fikcí,aniž by měly právní důvod a jednají tak zcela očividně úmyslně ve prospěch žalujícího.Ona taková exekuce,byť nařízena nezákonně,se podstatně hůře zastavuje v situaci,kdy už ji spravuje exekutor,který v případě následného zastavení této exekuce profituje jako jediný.
 Takto postavené zákony jsou vyrobeny zcela evidentně na zakázku právní lobby.Jsem přesvědčen,že se jedná ze strany lidí s právním vzděláním o sprostý komplot a obyčejné mafiánské praktiky.Všechny,kteří se na systému exekucí podílejí spojuje několik markantů.Za prvé je to společné studium,kde se tito parazité osobně poznali a pravděpodobně celý systém vymysleli a za druhé je to společný zájem ekonomický.Oni tito parazité se totiž objevují ve všech článcích exekučního řetězu.Právník zastupující žalobce,soudce,exekutor.
 Je to hnus,spousta politiků tvrdí,že chyba je na straně dlužníků,ale to si pánové a dámy pouze lžou do kapsy,skutečnost je taková,že s ohledem na ohýbatelné zákony padá do dluhových pastí čím dál více obyčejných lidí,kteří v celém procesu stojí na každé úrovni proti právně vzdělané osobě,tudíž prakticky nemá šanci uspět i v situaci,kdy je v právu.A toto se musí změnit dříve,než vypuknou sociální nepokoje.
 Proč není placen dluh dříve,než náklady exekutora?Proč exekutoři dostanou zaplaceno vždy,i když jsou neúspěšní?To už neplatí riziko podnikání?Proč berou proboha lidem s dětmi pračky,lednice,skříně,nezřídka i vybavení dětských pokojů?Proč mají větší pravomoce než policie při vstupu do obydlí? Těch otázek jsou tisíce.
 A já se ptám,nevadí Vám na rukou krev sebevrahů,kteří k sebevraždě byli dohnáni státem posvěcenou zlodějinou?
 Proč musí desítky procent obyvatelstva namísto výchovy dětí řešit smyšlené kauzy exekutorů a nedůstojně jim odevzdávat vše co mají?
 Upřímně se divím,že ještě žádný z neoprávněně exekuovaných nesáhl na život exekutora,či jeho přiblblých posluhovačů a je pouze otázkou času,kdy se tak stane.A bude to Vaše vina za to,že na tento problém doslova kašlete.A důvod se nabízí zcela evidentní.Spoluúčast na těchto legálních krádežích.

 Tedy Vás vyzývám,změňte tyto zákony,dokažte lidem,že Vám na nich záleží a že se na této genocidě nepodílíte úmyslně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama