Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2015 16:06:41

Sliby se slibují

Sliby se slibují

Ve volebních kampaních, ať už politických stran, různých narychlo vznikajících uskupení či jednotlivců se mnohdy potkáme se sliby, které, kdyby došly realizaci, nezbývá, než pochválit.

V mnoha případech však spláčeme nad výdělkem a realizace původních záměrů zmizí téměř současně s dosažením cíle, o který bylo usilováno. Hazard je jedním z velkých problémů České republiky, a to na úrovni obcí i měst. Dá se říct, že v poslední době se stává doslova nemocí, jež je nejen nakažlivá, ale především nebezpečná pro okolí těch, kteří hazardu propadnou. Jedním z těch, kdo se při své kampani od hazardu prakticky distancoval a tvrdil, že nekandiduje do Senátu kvůli svému loterijnímu byznysu, byl i Ivo Valenta. Senátorem se skutečně stal a po pár měsících na svůj slib evidentně zcela zapomněl a kritizuje snahu státu zakázat automaty v restauracích a barech i zvýšení zdanění firem provozující hazard. Ti, kteří mu dali ve volbách svůj hlas, vlastně umožnili, aby v Senátu mohl více ovlivňovat hazard i další oblasti byznysu, o něž má zájem. Sám říká, že mění názor na Senát. Jen se bojím, aby se nepokusil svým vlivem, který je jistě nemalý, ovlivnit i další senátory ve svůj prospěch. Hazard totiž působí jako zlo, které ničí nejen jednotlivce, ale celé rodiny.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM poslankyně PSP ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama