Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2015 6:32:00

Poslanecký klub Úsvitu povede Černoch

Poslanecký klub Úsvitu povede Černoch

Poslanecký klub hnutí Úsvit přímé demokracie na svém zasedání mimo jiné hodnotil fungování klubu rok od jeho založení.

 Za dobu své existence se klubu podařilo předložit všechny klíčové zákony v souladu s programem hnutí Úsvit. Klub také konstatoval, že se mu daří postupovat

ve Sněmovně jednotně, na rozdíl od ostatních poslaneckých klubů.

V souvislosti s novým rokem došlo k hlasování o vedení poslaneckého klubu na další období a klub si zvolil těsnou většinou jako předsedu poslaneckého klubu poslance Marka Černocha. Zároveň klub poděkoval a ocenil dosavadní práci předsedy klubu Ing. Radima Fialy, jehož zkušenosti budou dále cennou devizou pro prosazování práce klubu a myšlenek hnutí Úsvit. Radim Fiala se bude věnovat dalším pracovním úkolům v rámci klubu hnutí Úsvit. Místopředsedy klubu se stali poslankyně Jana Hnyková a dosavadní místopředseda Petr Adam.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama