ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2015 21:30:32

OTEVŘENÝ DOPIS: Místo líbivých frází raději zásadní argumenty!

OTEVŘENÝ DOPIS: Místo líbivých frází raději zásadní argumenty!

Otevřený dopis senátora Ivo Valenty poslankyni Miroslavě Vostré v reakci na její blog na ParlamentniListy.cz

Vážená paní Vostrá,
s velkým překvapením jsem si přečetl Váš komentář k mé osobě, zveřejněný na webových stránkách KSČM, Parlamentních listů a v periodiku Haló noviny.

Přiznám se, že jsem u političky rozhodně nečekal, že si bude vytvářet vlastní úsudek na základě zavádějícího nadpisu novinového článku (na který jsem mimochodem sám reagoval prostřednictvím blogu a serveru Parlamentnilisty.cz).

Ať už mám na „nezávislost“ některých českých médií jakýkoliv osobní názor, velmi nemile mne překvapil fakt, že Vy, poslankyně, podléháte mediálnímu populismu.  Přitom není nic jednoduššího než se společně setkat, dané téma prodiskutovat a ověřit si tak, zda jsou tvrzení, která zveřejňujete v médiích, skutečně pravdivá. Nebráním se nejen diskuzi, ale ani konfrontaci názorů a předkládání argumentů.

Chápu, že problematika loterního průmyslu je složitá a sám dlouhodobě tvrdím, že jsem pro rozumnou a především účelnou regulaci tohoto odvětví. Ta však musí být realizována tak, aby naši republiku nevystavila zbytečnému riziku vzniku černých heren, oslabení veřejných rozpočtů a prudkého zvýšení nezaměstnanosti.

Byl bych proto velice rád, kdybyste se příště dříve, než začnete s kritikou ať už jednotlivce nebo celého podnikatelského segmentu a zveřejňováním laciných, líbivých frází, podrobně seznámila se všemi zásadními argumenty a fakty, případně si našla čas na odbornou diskuzi, které jsem se nikdy nebránil. Naopak ji vítám.

S pozdravem

Ivo Valenta

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama