ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2015 18:56:32

Starosta Neubauer popřál stoleté jubilantce

Starosta Neubauer popřál stoleté jubilantce

Plzeňský centrální obvod má další stoletou občanku.

V úterý 20. 1. 2015 oslavila své sté narozeniny paní Dobroslava Králová, která žije v centru města v Křižíkových sadech. S dárkovým balíčkem a květinami jí k významnému jubileu přišel popřát starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer v doprovodu vedoucího Odboru služeb a matrik JUDr. Miloslava Hory.

„Stejně jako dalším obyvatelům našeho obvodu, kteří se dožijí tak úctyhodného věku, jsme přišli popřát i paní Dobroslavě.  Život se s ní nemazlil, a přestože je už plných 56 let vdovou, dokázala vychovat tři děti a poskytnout jim vysokoškolské vzdělání“, prozradil starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Paní Králová je vzhledem k zdravotnímu stavu již upoutána na lůžko a je v péči svého nejmladšího syna, který návštěvě promítl unikátní film z roku 1939, zachycující svatbu paní Dobroslavy.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama