ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2015 11:00:14

Mateřinky ve třetím plzeňském obvodu otevřou zájemcům své dveře

Mateřinky ve třetím plzeňském obvodu otevřou zájemcům své dveře

Chcete vědět více o mateřské škole, kam Vaše ratolest bude chodit? Pak ji můžete navštívit osobně a seznámit se s prostředím a personálem. Začínají dny otevřených dveří na jednotlivých mateřinkách na území třetího plzeňského obvodu.

Kromě toho se na konci března uskuteční sběr žádostí o přijetí dítěte do mateřské školy, které si mohou rodiče stáhnout od 16. března na stránkách www.mszapis.plzen-edu.cz, kde najdou také podrobný návod k vyplnění.

Rodiče budou mít možnost vyplnit přihlášku také přímo na našem úřadě v budově stavebního úřadu v kanceláři číslo 105, kde rodičům ochotně pomohou naši zaměstnanci. K dispozici budou 16., 18. a 23. března vždy od 9 do 12 a od 14 do 16 hodin,“ informuje místostarostka MO Plzeň 3 Jaroslava Maříková (OPAT).

Sběr žádostí, tedy zápisy do mateřských škol, budou probíhat ve všech mateřinkách na území centrálního obvodu ve stejné dny – ve středu 25. a ve čtvrtek 26. března v doporučeném čase od 14 do 17 hodin.

Centrální obvod se stará celkem o 11 mateřských škol a 5 jejich odloučených pracovišť s celkovou kapacitou 1 314 míst. Podle předběžných odhadů přijmou naše mateřské školy do předškolní docházky více než čtyři stovky nových dětí,“ doplňuje starosta obvodu Radislav Neubauer (ČSSD).

Seznam školek, den a hodiny "otevřených dveří" najdete na http://umo3.plzen.eu/aktuality/materske-skoly-v-centralnim-obvodu-zvou-na-dny-otevrenych-dveri.aspx.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama