Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2015 9:28:55

Další těžké a veřejné obvinění Václava Klause a ještě něco navíc!

Další těžké a veřejné obvinění Václava Klause a ještě něco navíc!

Na pana Václava Klause se valí jedno obvinění za druhým a už i jeho bývalý nejbližší spolupracovník neváhá veřejně na kameru tvrdit, že zřejmě při privatizaci chyboval záměrně.

Tím bývalým nejbližším spolupracovníkem není nikdo jiný než duchovní otec kupónové privatizace pan Tomáš Ježek, který mimo jiné veřejně k chybě v zákoně o investičních fondech, která umožnila masivní tunelování v řádech 500 až 600 miliard korun, řekl následující: „S odstupem času a po těch všech amnestiích, co ten Klaus udělal, si skoro myslím, že to byl záměr. Dokázat to nemůžu, ale už jsem o tom přesvědčen. S Klausem bych do privatizace znovu nešel.“

Pan Ježek se takto rozpovídal před kamerou v rozhovoru s Danielou Drtinovou na Aktuálně.cz, který provozuje internetovou televizi DVTV. Ihned se k tomuto rozhovoru objevilo několik komentářů, ale zatím jsem si nevšiml, že by se nějaký věnoval jménu Kellner, které z úst pana Ježka vypadlo. Není bez zajímavosti, že na toto jméno vůbec nezareagovala ani paní Drtinová. Je to velká škoda a možná také záměr paní Drtinové, jelikož jsme se mohli o tomto jménu ve spojitosti s privatizací a investičními fondy dozvědět nějaké pikantnosti.

Věřím tomu, že pokud by se jednalo o jiné jméno, skočila by po něm paní redaktorka jako „slepice po flusu“ a snažila by se mačkat z pana Ježka co nejpikantnější informace. Proč se tomu nestalo právě v tomto případě nechť si každý zváží sám.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama