Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2015 18:07:00

Zdechovský bude jednat s představiteli Středočeského kraje

Zdechovský bude jednat s představiteli Středočeského kraje

V pondělí 16. února se europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) sejde s hejtmanem Středočeského kraje Milošem Peterou a radou kraje.

 Zdechovský chce s krajem jednat o možném předávání si informací mezi krajem a europoslancem, aktuální tématem opravy mostu přes řeku Želivku nebo o pomoci Dolním Královicím se zřízením školního hřiště. Jednání se dotkne i zrušení Zastoupení Středočeského kraje v Bruselu.

„Zastoupení výrazně přispělo svými aktivitami k posílení výborného jména Středočeského kraje v Bruselu. Hodnota práce Zastoupení se promítá nejen v přímých financích získaných pro Středočeský kraj, ale také ve formě získávání kontaktů,“ uvedl v minulosti europoslanec Tomáš Zdechovský, který chce tyto důvody osobně říci i představitelům kraje.

Hlavním tématem by však měla být další spolupráce. Zdechovský chce osobně s představiteli kraje hovořit o situaci kolem vodní nádrže Švihov nebo o hledání možných dotací na zřízení školního hřiště v Dolních Královicích, kde děti musí cvičit u frekventované silnice. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama