Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2015 22:23:00

Zdechovský bude mluvit se Zemanem o pomoci českým dětem v Norsku a Rusku

Zdechovský bude mluvit se Zemanem o pomoci českým dětem v Norsku a Rusku

Ve středu 18. února se setká na pracovním obědě europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) společně se hejtmanem Královéhradeckého kraje a dalšími představiteli kraje a samosprávy s prezidentem České republiky Milošem Zemanem.

 „S panem prezidentem máme stejný názor na praktiky sociálního norského úřadu Barnevernet.  Shodujeme se, že neopodstatněné odebírání dětí od svých vlastních rodičů je nepřípustné. Chtěl bych s panem prezidentem Zemanem pohovořit o možnosti pomoci českým rodinám v Norsku, ale i panu Hromádkovi v Rusku,“ sdělil europoslanec Zdechovský.

Případ Michaláková

Eva Michaláková o své dva syny bojuje od května 2011. Norské úřady jí děti odebraly na základě podezření na násilí v rodině a pohlavní zneužívání. Policie Evě Michalákové nic neprokázala a vyšetřování zastavila. V současné době pracuje v Norsku ve školce a snaží se získat děti do své péče. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama