Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2015 17:03:00

Transparentnost - pozdě, ale přece

Transparentnost - pozdě, ale přece

Dozvěděli jsme se horkou zprávu, a to, že jako obyvatelé budeme moci kontrolovat, o čem jednají zastupitelé a jak hlasují.

Pro občany Náchoda je to jistě dobrá zpráva, i když trošku opožděná. Na internetových stránkách města budou také údajně zveřejněny podklady, které si budou moci přečíst a zhodnotit všichni, které to zajímá. Budeme tak mít větší dohled nad volenými zástupci.

Tento krok jako zastupitel města vítám, protože považuji za nezbytné, abychom jako občané mohli sledovat veškeré dění, které zasahuje do našeho života.

Vůbec však nerozumím tomu, proč přichází až nyní jako extra novinka, když na jiných radnicích v ČR je to běžná věc. Můžeme jen spekulovat o tom, proč radnice v čele se starostou Birkem nechtěla být transparentní již dříve. Co se mne týče, vždy jsem prosazoval, a prosazovat budu, maximální průhlednost a transparentnost vůči všem občanům našeho města.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama