Mgr. Jiří Mihola, Ph.D.

  • KDU-ČSL
  • Brno
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2015 12:52:00

Jiří Mihola se setkal se zástupci Asociace pro domácí vzdělávání

Jiří Mihola se setkal se zástupci Asociace pro domácí vzdělávání

Předseda Poslaneckého klubu KDU-ČSL Jiří Mihola se setkal se zástupci Asociace pro domácí vzdělávání, s nimiž projednal možnosti legislativní přípravy novely školského zákona zahrnující domácí vzdělávání žáků na druhém stupni ZŠ.

Zástupkyně Asociace pro domácí vzdělávání Jana Simonová, Veronika Viewegová a Anna Třešňáková ocenily, že se s přípravou novely školského zákona, která umožní individuální vzdělávání na druhém stupni ZŠ, začalo opravdu ihned. „Minulý pátek jsem ve sněmovně přislíbil poslaneckou novelu školského zákona. Nemám rád zbytečné odklady, proto jsem hned pár dnů nato oslovil ty, kterých se novela bude týkat nejvíc,“ okomentoval setkání Jiří Mihola, který má v plánu přizvat k práci na novele zástupce všech poslaneckých klubů.

„S asociací jsme se dohodli na uspořádání odborného semináře, na nějž budou pozváni nejen poslanci napříč sněmovnou, ale také odborníci z pedagogických fakult a zahraniční experti, kteří se věnují oblasti vzdělávání,“ řekl Mihola a dodal: „Mám v této věci plnou důvěru prezidenta Asociace pro domácí vzdělávání Martina Klusoně a jsem přesvědčen, že ji nezklamu.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama