Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2015 9:36:34

Srandovní advokát Tomáš Sokol!

Srandovní advokát Tomáš Sokol!

Advokát Tomáš Sokol dělá vše možné až nemožné pro to, aby přesvědčil soud o tom, že jsou manželé Kottovi čistí, jako nejbělejší lilie.

Jeho výrok, že jeho klientům hrozí „majetkový trest smrti“ si budeme pamatovat dlouhou dobu. Tento bývalý politik, který je mnohdy vidět ve společnosti těch nejbohatších vydřiduchů a celebrit, které mají problémy se zákonem, takto kritizoval trest, který navrhl státní zástupce v kauze korupčního jednání při stavebních zakázkách. Tím navrženým trestem je odnětí svobody na osm a devět let a propadnutí majetku, což advokát komentoval, jako likvidaci lidských bytostí, ze kterých by se stali „doživotní bezdomovci a asociálové“.

Pan advokát moc dobře ví, že se manželé Kottovi dopustili trestného činu, jelikož tomu všechny důkazy nasvědčují, ale vzhledem k tomu, že mu o pravdu vůbec nejde, dělá a hlásá to, čemu se říká advokátní byznys. Když už ho ti dva tak dobře platí, musí udělat maximum pro co nejmenší trest a aby ho měli čím zaplatit, potřebuje, aby jim soud nenechal jejich naloupené miliony propadnout.

Já jen doufám, že mu na to mediální divadlo pan soudce neskočí a podle svého nejlepšího svědomí a pod tíhou důkazů odsoudí Kottovy tak, jak si zaslouží a vynese spravedlivý trest.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama