Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2015 21:30:00

Lidé mají nelibost k přistěhovalcům. Politik má vůli respektovat

Lidé mají nelibost k přistěhovalcům. Politik má vůli respektovat

V průzkumu Eurobarometer jsem se dočetl, že čím dál více Evropanů je proti imigraci a usazování běženců z neevropských zemí. V současnosti až 57 procent občanů EU chová nelibost k přistěhovalcům neevropského původu.

Politici by měli vůli lidu respektovat, ale to se často neděje.

Je už dnes zcela zřejmé, že přistěhovalecká politika je vážnou hrozbou pro celou naši, už tak zkoušenou, ekonomiku. Pro příklad nemusíme chodit vůbec daleko. Třeba v Norsku většina zisku z ropy, vzhledem k rychle rostoucí imigraci, padne zbytečně na sociální dávky. A to je země třetím největším exportérem na světě. Koncentrace muslimů v Evropě zlikviduje jednotu naší společnosti, což bude mí za následek poškození právních systémů zemí a především demokracie.

Každý stát by okamžitým zastavením přistěhovalců ušetřil vysoké částky, které potřebuje v době probíhající krize. Ono podle statistik každý druhý imigrant ze třetích zemí nemá kvalifikaci ani na podřadné práce.

Uprchlíci přeci musí bojovat, a ne pořád někam utíkat. Musí obhajovat svoje právo na život ve svých vlastních zemích. Přijde mi, že se Evropa postupně stává jen odkladištěm lidí z Afriky a Blízkého východu, kteří z ekonomických důvodů vesele přicházejí s nataženou rukou.

Multikulturní soužití a překonání rozdílů vzniklých v kulturně-historickém kontextu je takřka nemožné a já silně pochybuji, že je stát dokáže plně začlenit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama