Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2015 14:48:44

Česko hledá prezidenta

Česko hledá prezidenta

a neb Jak zmasírovat veřejné mínění.

Česko hledá prezidenta.

V Hospodářských novinách ze dne 6. března je na titulní straně uveden palcovým titulkem článek Jiřího Kamberského a Ireny Jirků "Česko hledá prezidenta". V něm je rozebírána režie prezentace a zmiňováni i někteří kandidáti na budoucího českého prezidenta v této připravované veřejné mediální kampani, která jistě neujde pozornosti ČT a jiných, "jistě nezávislých" sdělovacích prostředků. Jako první je na řadě gen. Petr Pavel.

Dále nebudu tento článek komentovat. Všem ale v této souvislosti doporučuji přečíst si reportáž o tom, jak se formuje veřejné mínění v Čechách a jistě i jinde v t.zv. demokratickém světě na webu s názvem:  " Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění,"

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama