ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2015 14:53:34

Vychází 25. díl Magazínu Středočeského kraje

Vychází 25. díl Magazínu Středočeského kraje

V pořadí třetí letošní Magazín Středočeského kraje přináší mnoho zajímavých témat.

Mezi nimi výstup z konference o budoucnosti Křivoklátska, na které debatovali obhájci a odpůrci záměru vyhlášení národního parku. Svůj názor zde představil i středočeský hejtman Miloš Petera (ČSSD).

Krajský úřad Středočeského kraje navštívil ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek (ČSSD). Členům odborné Komise Asociace krajů ČR pro školství představil návrhy na zlepšení systému financování regionálních mateřských, základních a středních škol. Středočeský kraj na jednání zastupoval statutární náměstek hejtmana pro oblast školství Milan Němec (ČSSD).

Kamera magazínu zavítala do Kralup nad Vltavou, kde tým studentů Dvořákova gymnázia a Střední odborné školy ekonomické představil virtuální naučnou stezku „Z Kralup za Antonínem Dvořákem“. Zájemce provede zábavným způsobem po tzv. Dvořákově stezce, která vede z Kralup nad Vltavou do Nelahozevsi. Středoškoláci s tímto projektem vyhráli soutěž „Poznávejme Středočeský kraj“.

Kraj zval v únoru na pražském výstavišti v Holešovicích návštěvníky veletrhu cestovního ruchu Holiday World do středních Čech. Stánek byl slavnostně otevřen náměstkem hejtmana pro oblast regionálního rozvoje Karlem Horčičkou (ČSSD) a radním pro kulturu a památkovou péči Zdeňkem Štefkem (KSČM). Středočeský kraj se představil expozicí v podobě imaginárního středověkého hradu s naučnou stezkou. 

Reportáž z Galerie Středočeského kraje v Kutné Hoře informuje o tom, že hejtman Miloš Petera a župan Bratislavského samosprávného kraje Pavol Frešo zahájili výstavu slovenského výtvarníka Mariána Mudrocha.

Středočeský kraj spustil internetové vysílání magazínu v listopadu 2013 - a to na internetovém serveru: youtube.com a na Facebooku. Vysílá se v čekárnách všech pěti krajských nemocnic a v některých regionálních televizích. Magazín SČK můžete sledovat: https://www.youtube.com/watch?v=SAGcva4EVIg&feature=youtu.be

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama