Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2015 17:49:00

Americký konvoj neříká a neznamená nic nového

Americký konvoj neříká a neznamená nic nového

Přes území ČR (i dalších zemí) má projet velký konvoj obrněnců armády USA jako „viditelná demonstrace amerického závazku vůči spojencům v NATO“ a ukázka schopnosti NATO přesouvat jednotky. Americký ozbrojený konvoj bude v takovém složení na českém ú

 Myslím, že americký konvoj neříká a neznamená nic nového, jelikož svou snahu ovlivňovat dění ve východní Evropě demonstrují USA denně a tanky jsou jen třešnička na imperiálním dortu. Rusy to nijak neovlivní, spíš to je ukázka síly pro nás – Čechy, Poláky, Slováky, Maďary, abychom věděli, kdo nám velí. Akce má podle mého názoru jen povzbudit proamerické síly a oponenty znejistit. Skutečnou válku by totiž nerozhodovaly tanky.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama