Ing. Tomáš Pajonk

  • Svobodní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2015 9:03:38

Vládní program bílé rasy. Babiš, Vietnamci a Šabatová

Vládní program bílé rasy. Babiš, Vietnamci a Šabatová

Jak nás Babiš a Šabatová chtějí rozeštvat proti sobě.

Ministr financí ve sněmovně řekl, že Vietnamci neplatí daně. Fuj. Zahájilo ANO boj za bílou, čistou a platící rasu?

Paní ombudsmanka Šabatová se pokouší páchat dobro pomocí agentů provokatérů. Najmula agenty, kteří volali prodejcům realit. Nechali se identifikovat jako romové. Makléři pak nechtěli provokatéry pozvat na prohlídku. Fuj provokatérům. Odmítnutí agenti provokatéři nyní žádají odškodné, za způsobenou psychickou újmu. (znáte zkratku WTF?)

Na jedné straně stát rasismus záměrně vytváří, na druhé straně se snaží rasismus potlačovat. A k tomu blbě. Reakce budou zcela opačná. Romy nikdo nepolituje, naopak.  2 : 0 pro xenofobii. :(

Pro mnohé politiky je základem úspěchu rozeštvávat lidi proti sobě. Zaměstnance proti živnostníkům (odboráři). České proti vietnamským prodejcům. Prodejce realit proti Romům.

Přitom si myslím, že nejsme rasisti. Právě vztah s vietnamskou menšinou, která si žije svými životy, bez větších problémů ukazuje, že Češi nejsou xenofobní národ. Jen prostě chtějí, aby jejich sousedé respektovali majetek a místní zvyklosti.

Když nám pane Babiši a paní Šabatová přestanete kecat do životů, nenávistný a nepřirozený rasismus vymizí. Nejsme totiž pitomci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama