Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2015 11:03:00

Místo kmotrů tu máme homosexuály. Jsme liberální? To rozbíjí rodinu

Místo kmotrů tu máme homosexuály. Jsme liberální? To rozbíjí rodinu

Tuto sobotu 21.března se zúčastním Pochodu na podporu rodiny a na úvod vystoupím také se svým projevem. Srdečně Vás tímto zvu, začátek je ve 14:15h na Mariánském náměstí na Praze 1. Pochod vyrazí na trasu přes Národní třídu a končí na Václavském nám.

To, k čemu spěje moderní liberální společnost, je postupné rozbíjení tradiční rodiny. Ještě na počátku dvacátého století tvořili nejbližší rodinu nejen děti, ale spolu s nimi v jedné domácnosti žili prarodiče, praprarodiče. Do širší rodiny patřili kmotři a kmotry, patřili tam bratranci, strýcové, tety a všichni měli vzájemné povinnosti v rámci rodiny. Postupem času jsme přišli o kmotry, prarodiče jsme odsunuli v lepším případě do sociálních ústavů a nejposlednější trend je život samoživitelek, matek bez otců, a singles, tedy jednotlivců, kteří rodinu odmítají absolutně.

Zatímco se své rodiny – vlastní krve – zbavujeme, snaží se nám tu mainstreamová média plus část politiků a aktivistů vytvořit dojem, že skutečnou rodinou může být lesbická partnerka matky nebo homosexuální přítel otce nebo dokonce dva cizí homosexuálové. Modernisté a moderní doba rozbili nejprve rodinu na atomy a následně se pokouší absolutně zvrátit její podstatu.

Sexuální orientace je soukromou věcí každého člověka a já tuto svobodu uznávám. Ohledně postavení tradiční rodiny však nelze dělat ústupky ani v současnosti – i homosexuální páry budou chtít důchod, ale děti, které na jejich důchody budou vydělávat, bohužel vzájemně nezplodí.

Pokud tu budeme mít dobré vícegenerační rodiny, které budou dětem vštěpovat tradiční hodnoty jako je pracovitost, poctivost, odpovědnost či pokora a skromnost, tak je jedno, kolik nás je, protože v tom zásadním budeme nakonec jedna velká rodina, která se o sebe a své slabé umí postarat.

Základní a nejpodstatnější problém je v morálních hodnotách.

Prvním krokem k nápravě velké části společenských problémů nejsou ekonomické reformy, ale návrat k hodnotám, na kterých naše civilizace stojí – tou neprvnější je dobrá tradiční rodina.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama