KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

SVOBODA, DEMOKRACIE, PRÁCE, SPOKOJENÝ ŽIVOT
  • KSČ 21
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2015 19:12:32

Vzpomínka

Vzpomínka

Ústřední výbor KOMUNISTICKÉ STRANY ČESKÁ 21 a všichni členové strany, si dnes připomínají první výročí úmrtí generálního tajemníka ÚV KSČ soudruha Miroslava Štěpána.

Je tomu již rok, co naše komunistická veřejnost ztratila jednoho z nejvýznamnější myslitelů komunistického hnutí. Soudruh Miroslav Štěpán se řadil mezi významné komunistické revolucionáře minulého století, jako byl Stalin, Gottwald a další.


Až do své smrti vykonával funkci generálního tajemníka ÚV KSČ a musíme zdůraznit, že na vysoké úrovni. Nemůžeme proto souhlasit s vyjádřením představitelů KSČM, že soudruh Miroslav Štěpán, se stal  negativním symbolem konce minulého režimu. KSČM dala jasně najevo, že cesta Miroslava Štěpána, cesta komunismu, je pro ni cestou neznámou. Šli tedy jinou cestou a také to tak zdůrazňovala, jen převzala po minulém režimu majetek a členskou základnu.


Soudruh Miroslav Štěpán dokázal probudit v mnoha lidech nejen komunistické myšlenky, ale i sílu skutečné pravdy. Proto za ním šlo mnoho lidí-soudruhů-komunistů, kteří do dnešních dnů na něj vzpomínají s láskou a úctou. Je jen škoda, že po jeho smrti, některým lidem najednou došel stranický dech.


Ústřední výbor KSČ 21 bude vždy vzpomínat na soudruha Miroslava Štěpána se vztyčenou hlavou a bránit jeho myšlenky, které vedly k tolik potřebnému socialismus.


V Praze dne 23.3.2015


Ústřední výbor KSČ 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama