Pavel Marek

  • ANO 2011
  • Hradec Králové
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2015 17:51:43

Vzkaz veřejnosti (Radnice 4.3.2015)

 Vzkaz veřejnosti (Radnice 4.3.2015)

Vážení spoluobčané, patřím v zastupitelstvu mezi nováčky. Děkuji za důvěru, kterou jste mi dali.

Je mi 45 let, mám 3 děti. Jsem rodilý Hradečák a v Hradci Králové žiji i pracuji. Patřím mezi aktivní lidi. Doposud jsem se věnoval nejvíce rodině, přátelům a místním problémům (člen KMS), kde jsem měl možnost problém napravit rychle a efektivně. Dlouhodobě podporuji řadu projektů neziskových či sportovních organizací, školních či kulturních akcí. Na některých se podílím i jako součást pořadatelského týmu. Jako každého rozumného občana mne mrzí podle mne až příliš časté plýtvání finančními prostředky, neefektivní správa města či dokonce zcela špatná rozhodnutí. Moc dobře vím, že to nezměníme máchnutím kouzelného proutku. Proto jsem se rozhodl kandidovat do zastupitelstva města a díky vám jsem uspěl. Nyní pracuji jako předseda kontrolního výboru města a člen Komise pro rozvoj cestovního ruchu. Nebojte se mne kontaktovat, jsem totiž v zastupitelstvu díky vám a věřím, že v řadě věcí vám budu moci pomoci přímo nebo jen radou.

Na závěr mi dovolte nám všem popřát, aby naše město Hradec Králové bylo tím nejlepším místem pro život, kulturu, sport či podnikání. Teď k tomu budu moci trochu přispět. Nic jiného si totiž nepřeji. Tak do práce.

Pavel Marek

Zastupitel města Hradec Králové

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama