Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2015 4:34:00

Tohle Libuše z Vyšehradu vidět nemohla...

Tohle Libuše z Vyšehradu vidět nemohla...

Praha je, pod vedení první ženy-primátorky, tavicí pecí pokroku a inovativní dílnou v jednom. Adriana Krnáčová našla v oblasti řešení právních sporů skutečnou díru na trhu, která v budoucnu výrazným způsobem zlevní a zrychlí pře protistran.

Obě si najmou (samozřejmě bez výběrové řízení, …jsme přeci lidi, tak se dohodneme) jednu advokátní kancelář, která nestranně a hlavně zcela bez jakéhokoli střetu zájmů spor rozsoudí. Protože, co je „střet zájmů“, tak na to jsou borci v ANO experti. Při platbě si obě protistrany porovnají faktury od AK a zaplatí každá polovinu…

Takto si to nejspíš fakt představuje. Jestliže je skutečností (jak Dnes uvedla Mladá fronta), že se domlouvala s šéfkou firmy, s níž se magistrát soudí kvůli pronájmu Škodova paláce na výběru advokátní kanceláře, pak Bůh s námi a zlé pryč. A co by na to asi řekla skutečně historicky první „primátorka“ našeho hlavního města, kněžna Libuše? Nejspíš to, že tak účinné halucinogeny nepožívala ani ona, blahé paměti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama