ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2015 21:52:37

Národní demokracie požaduje vyhoštění amerického velvyslance z Prahy

Národní demokracie požaduje vyhoštění amerického velvyslance z Prahy

Národní demokracie požaduje, aby byl americký velvyslanec v Praze Andrew Schapiro, který hrubým způsobem zneužil své postavení, s okamžitou platností odvolán z České republiky a nahrazen někým, kdo bude ctít suverenitu naší země.

Národní demokracie požaduje, aby byl americký velvyslanec v Praze Andrew Schapiro, který hrubým způsobem zneužil své postavení, s okamžitou platností odvolán z České republiky a nahrazen někým, kdo bude ctít suverenitu naší země. Poslední výroky pana velvyslance pronesené v České televizi, kdy s drzostí sobě vlastní kritizoval chystanou cestu prezidenta Miloše Zemana do Moskvy, byly příslovečnou poslední kapkou v trpělivosti české veřejnosti. V této souvislosti je třeba připomenout, že na rozdíl od různých „samozvanců“ byl prezident Zeman zvolen většinou občanů v přímých volbách.

Národní demokracie plně chápe rozhodnutí prezidenta Miloše Zemana, který na tuto neomalenost odpověděl jediným možným způsobem – zavřenými dveřmi na Pražský hrad. Vzhledem k tomu, že velvyslanec, který má zavřené dveře k hlavě státu, je v dané zemi nadbytečný, je namístě jej odvolat.

Národní demokracie poukazuje už od nástupu velvyslance Schapira na nepřijatelné chování, které je v příkrém rozporu s diplomatickými zvyklostmi a slušným chováním. Americká ambasáda se dlouhodobě vměšuje do vnitřních záležitostí České republiky. Předešlý velvyslanec Norman Eisen podněcoval aktivně menšiny proti většinové společnosti a neváhal dokonce stanout v čele protestů homosexuálů při tzv. pochodu Prague Pride, kterému americká ambasáda dala oficiálně podporu.

Národní demokracie toto vměšování do našich vnitřních záležitostí dlouhodobě kritizuje. Po nástupu Schapira se nepřátelská aktivita ještě zintenzivnila. Vrcholem bylo fyzické napadení prezidenta pátou kolonou a zaplacenými provokatéry u příležitosti výročí listopadového převratu 17. listopadu 2014 v Praze na Albertově. Jak ukázaly mnohé informace v médiích, celá akce „proamerické páté kolony“ byla koordinována právě na americké ambasádě, která tak nepřijatelným způsobem zasáhla do vnitřních záležitostí České republiky.

http://narodnidemokracie.cz/mobilizace/#more-1694
http://narodnidemokracie.cz/rudi-havliste-aneb-pokud-o-prevrat/

Po tomto nepřátelském aktu proti naší zemi ze strany USA se Národní demokracie rozhodla pořádat každý týden pravidelné demonstrace před americkou ambasádou, aby tak poukázala na nepřijatelné vměšování USA do vnitřních záležitostí naší země.

http://narodnidemokracie.cz/videozaznamy-demonstrace-pred-velvyslanectvim-usa-streda-10-12-2014/

Poslední vyjádření amerického velvyslance je tedy zcela v souladu s touto americkou politikou, která se snaží chovat v naší zemi jako protektor na dobytém území. Toho jsme byli svědky i v nedávném průjezdu amerického konvoje naší zemí, proti čemuž jsme nejen protestovali, ale předali jsme také protestní nótu americkému velvyslanci.

http://narodnidemokracie.cz/narodni-demokracie-proti-vstupu-cizich-vojsk/#more-2697
http://narodnidemokracie.cz/odpurci-dragounske-jizdy-zatceni-seberte-se-a-vypadnete-znelo-prahou/#more-2807
http://narodnidemokracie.cz/protestni-nota-americkemu-velvyslanci-ceska-republika-neni-rohozka-o-kterou-si-budete-otirat-nohy/#more-2819

Po dnešním mediálním útoku máme pro pana Schapira jediný vzkaz: Opusťte naši zemi a už se nevracejte!

Adam B. Bartoš, předseda 
Ladislav Zemánek, místopředseda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama