ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2015 12:37:12

Most v Kralupech nad Vltavou bude opraven do konce června

Most v Kralupech nad Vltavou bude opraven do konce června

Komplexní rekonstrukce průtahu městem a mostu v Kralupech nad Vltavou by měla skončit nejpozději k 30. červnu letošního roku.

Důležitá spojka přes řeku v centru města byla ve velmi špatném stavu, podstatně horším, než se předpokládalo, což se odrazilo i na délce plánované rekonstrukce.

„Uvědomujeme si, jaké potíže tato uzavírka občanům města i motoristům projíždějícím Kralupy způsobuje. Kraj jako investor rekonstrukce proto vyvinul maximální úsilí, aby komplikace způsobené polohou a stářím rekonstruované silnice a také dílčími problémy ve financování stavby minimalizoval a oprava byla dokončena v nejkratším možném čase. Nakonec se společným úsilím se stavební firmou, která práce zajišťuje, podařilo zajistit, že se termín oprav oproti původnímu předpokladu zdrží jen o jediný měsíc. Ačkoli ke zdržení nedošlo naší vinou, i tak se občanům Kralup za prodloužení jejich nepohodlí omlouvám,“ uvedl hejtman Středočeského kraje Miloš Petera.

Most T. G. Masaryka v Kralupech a navazující ulice Mostní jsou součástí silnice II. třídy č. 101, spojující příjezdovou trasu od Prahy směrem od Veltrus s levobřežní částí města a následně obcemi ve směru na Kladno, a tedy důležitou městskou i středočeskou komunikací. Část silnice utrpěla škody během povodní v roce 2013 a například odvodnění či stav inženýrských sítí se ukázaly být v mnohem horším stavu, než se předpokládalo při plánování harmonogramu prací. Stavební firma, která rekonstrukci provádí, už přislíbila posílení výrobních kapacit tak, aby se posunutý termín 30. června podařilo dodržet.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama