ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.05.2015 13:29:17

Babiš a hazard

Babiš a hazard

Babiš hazarduje se snížením příjmů veřejných rozpočtů v řádech miliard korun ročně a naslouchá aktivistům, kteří jsou do jednoho placeni americkým vlastníkem internetových stránek nabízejících hazardní hry.

Dnes jsem si přečetl neuvěřitelná tvrzení ministra financí Andreje Babiše týkající se tzv. hazardu. Ministerstvo financí  připravuje nové zákony  o sázkových hrách podle předloh občanských aktivistů, kteří jsou do jednoho financováni vlastníkem amerických internetových kasin.  Včerejší tisková konference Transparency International a Občané proti hazardu by měla být předmětem zájmu Bezpečností informační služby a orgánů činných v trestním řízení, stejně jako obsah Nálezu Ústavního soudu ve věci Chrastava z roku 2011, na kterém spolupracovala osoba, která je v současnosti ve výkonu mnohaletého trestu pro podvod. U ní  bychom nalezli kořeny grandiozního podvodu, na kterém se podílely špičky nejen politické, ale také justiční, a to k tíži příjmů veřejných rozpočtů v řádech miliard korun ročně. Základním cílem nové právní úpravy JE PŘESUN ČESKÝCH HRÁČŮ NA ZAHRANIČNÍ WEBY, což se úředníkům Babišova ministerstva financí opravdu daří. Ve své zprávě hovoří Babiš o 16 miliardách, které je nutné vynaložit na nápravu stavu. Vypadá to, že za to mohou čeští legální provozovatelé, což není pravda.   Zásadní škody  působí ZAHRANIČNÍ PROVOZOVATELÉ SÁZKOVÝCH HER, kteří nerespektují věkovou hranici 18 let při účasti na hazardní hře. Ti také:- nemají  v ČR jediného zaměstnance, nedávají pracovní přiležitosti naprosto nikomu- neodvádějí žádné daně ani poplatky- generují miliardové černé prostředky, jejichž část vrací zpět uplácením těch, kteří jim v devastaci legálního provozu českými subjekty pomáhají  ( aktivisté, novináři, politici )- konkurují českým legálním provozovatelům, a to nejen v kamenných provozovnách, ale také na internetuzpůsobem, proti kterému není prakticky žádná ochrana. BABIŠ ANI ZÁVODSKÝ  nevyzvali podřízené k respektování českého zákona o dani z příjmu. Výhry dosažené na zahraničních serverech, tedy ze sázkové hry nepovolené v ČR mají být zdaněny daní z příjmu, což oba pány vůbec nezajímá. Ročně tak nepřiznají tisíce výherců v zahraničí na této dani naprosto nic. Přitom únik činí stovky milionů korun ročně, protože základem pro výpočet je výhra, nikoliv prostředky, které jsou následně vyplaceny a zaslány na české účty výherců.  To ale ani jednoho ze strážců českého eráru nezajímá. Proč? Protože neznají obsah zásadních českých daňových zákonů. Aktivitou  pánů Babiše a Závodské dojde pouze k tomu, že:- o pracovní příležitost přijde 60 000 osob  legálních provozovatelů ( pracovníci sport barů, heren, ochranka, výrobní dělníci a desítky dalších profesí), kterým jsou masově zavírány legální provozovny- stát a obce přijdou o miliardy ročně
HAZARD TU BYL, JE A BUDE.  JE JEN OTÁZKOU, KDO Z NĚJ BUDE PROFITOVAT. 
Babiš a Závodský dělají vše, aby to nebyl český stát.  Od doby Josefa II. je to poprvé, co se hlídači příjmu státních peněz programově snaží o jejich cílené snížení v řádné miliard ročně... 
Autor tohoto článku je bývalým loterním poradcem, který pro nakladatelství Olympia Praha napsal knihy s názvy:" Výherní automaty - Průmysl i zábava"" Kasina"" Losy v srdci Evropy"
JUDr. Ivo Kasal, předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama