ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2015 9:11:02

Vychází speciální díl Magazínu Středočeského kraje z prezidentské návštěvy

Vychází speciální díl Magazínu Středočeského kraje z prezidentské návštěvy

Nový díl Magazínu Středočeského kraje je tentokrát netradičně věnován jedinému tématu – návštěvě českého prezidenta Miloše Zemana ve Středočeském kraji.

Naše kamera cestovala tři dny společně s prezidentem v doprovodu středočeského hejtmana Miloše Petery a přináší nejzajímavější okamžiky prezidentského výjezdu. 

Prezident středočeskou pouť zahájil v úterý 27. dubna na krajském úřadu sídlícím v Praze, zde se přivítal s hejtmanem a setkal se středočeskými zastupiteli a řediteli krajských příspěvkových organizací. Poté zamířil do kladenské nemocnice, kde se mimo jiné setkal se zaměstnanci. Úvodní den pak zakončil v Rakovníku, kde vřele diskutoval s vedením města i s občany. 

Následující den čekalo prezidenta setkání s občany a vedením města Milovice. V dobrovickém cukrovaru se prezident seznámil nejen s provozem, ale i se zaměstnanci. Na další zastávce pak na prezidentskou delegaci čekala prohlídka 21. základny taktického letectva Čáslav v Chotusicích. Zde si prezident prohlédl bojové i cvičné letouny a výbavu pilotů, zároveň také pozdravil vojáky i vedení základny.

Třídenní návštěvu kraje zakončila hlava státu ve městě Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, kde nejen diskutoval s občany a vedením města, ale také využil nabídky projížďky lodí po Labi, při které debatoval s odborníky v oblasti vodohospodářství a výstavby.

Prezident Miloš Zeman jednotlivé kraje navštěvuje v průběhu roku pravidelně. Na další návštěvu Středních Čech zamíří opět za rok.

Středočeský kraj spustil internetové vysílání magazínu v listopadu 2013, a to na internetovém serveru youtube.com a na Facebooku. Vysílá se v čekárnách všech pěti krajských nemocnic a v některých regionálních televizích. Magazín SČK můžete sledovat: 

https://youtu.be/r4pXFYTlNQU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout