ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2015 9:55:08

V Kladně odstartoval festival talentovaných mladých hudebníků

V Kladně odstartoval festival talentovaných mladých hudebníků

V Galerii Kladno byl ve středu 13. května zahájen IX. Festival Základních uměleckých škol Středočeského kraje. Úvodního koncertu se zúčastnil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek (KSČM).

). „Jsem rád, že se věnujete kultuře, která přináší radost nejen vám, ale i vašemu okolí. Ať se vám festival povede a ať u kulturní činnosti zůstanete,“ vzkázal účinkujícím radní Štefek a poděkoval i organizátorům letošního ročníku – Základní umělecké škole v Kladně.

Festival, probíhající pod záštitou hejtmana Středočeského kraje Miloše Petery (ČSSD) a statutárního náměstka pro oblast školství, mládeže a sportu Milana Němce (ČSSD), se skládá ze čtyř koncertů, ve kterých se představí žáci středočeských uměleckých škol, kteří zvítězili v krajských kolech ve hře na dechové nástroje, v sólové a souborové hře na bicí, v sólovém a komorním zpěvu, ve hře smyčcových souborů a orchestrů, ve hře na lidové nástroje, v souborové a komorní hře lidových nástrojů a v tanečním oboru.

Ve čtvrtek proběhly další dva koncerty a festival byl zakončen galakoncertem, na němž vystoupili i hosté – sopranistka Marina Vyskvorkina, flétnista Jan Ostrý, klavíristé Pavel Voráček a Silvie Ježková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama