ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2015 15:15:01

VII. ročník Středočeského tanečního poháru už zná vítěze

VII. ročník Středočeského tanečního poháru už zná vítěze

Vítězi VII. ročníku Středočeského tanečního poháru jsou skupiny Hey Boy, Snoop, Massive Attack, Everybody, Bad Girls a Naše válka.

Soutěž, nad kterou převzali záštitu hejtman Miloš Petera (ČSSD) a statutární náměstek pro oblast školství, mládeže a sportu Milan Němec (ČSSD), vyvrcholila 28. května 2015 v Mladé Boleslavi. Finále se zúčastnili také náměstek pro oblast regionálního rozvoje Karel Horčička (ČSSD) a radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek (KSČM).

„Pro porotce bylo hodnocení velice těžké, protože děti podaly neuvěřitelné výkony, a všichni účinkující si proto zaslouží veliké poděkování za krásná vystoupení, která předvedli,“ řekl náměstek Horčička.

Soutěž je určena pro tři věkové kategorie minitýmů (2–4 tanečníci ) a skupin (5 a více tanečníků). Celkem soutěžilo 64 týmů z celých středních Čech. Ve skupinách v kategorii prvního stupně ZŠ vyhrála Hey boy ze ZŠ Na Pohoří Zruč nad Sázavou, v kategorii druhého stupně ZŠ vyhrála Soop z MDDM  Úvaly a ve středoškolské kategorii skupina Massive Attack z DDM Benešov. Mezi minitýmy zvítězily skupiny Everybody ze 7. ZŠ Mladá Boleslav v nejmladší kategorii, Bad Girls ze ZŠ 28. října Neratovice v kategorii druhého stupně ZŠ a v nejstarší kategorii Naše válka z Dvořákova gymnázia a SOŠ ekonomická Kralupy nad Vltavou.

„Minulý rok jsem viděl v akci minitýmy, nyní kategorii týmů a musím říci, že všem zúčastněným tancování jde výborně. Určitě jim přeji, ať u tohoto krásného sportu, kde se spojuje pohyb s kulturou, vydrží i nadále,“ řekl radní Štefek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama