ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2015 9:52:37

Anouchové, inspirujte se u Úsvitu !

Anouchové, inspirujte se u Úsvitu !

Věro Jourová, vraťte se ! Vlast Vás potřebuje. Svoboda, demokracie a státní pokladna jsou v ohrožení ! Ukažte, že to půjde i bez Babiše, který v zájmu vlastních zisků zmanipuloval veřejnost sliby lepších zítřků !

O financování hnutí se nebojte. Jste již tak zavedení, že peníze na své projekty získáte z jiných zdrojů !Na "průzkumy" Babišových Rudých práv už nedejte. Občané už vědí co je Babiš zač.  Proč Vás a Vaše hnutí mají potopit soukromé zájmy zakladatele? Proč tisíce důvěřivých funkcionářů měst a obcí má přijít v příštích volbách o své posty jen proto, že veřejnost již nebude chtít podporovat nákupy kabelek ze státních peněz? Vraťe ANO čistou podobu, kvůli které vás občané volili. Věro Jourová, chyťte se kormidla dříve, než loď ztroskotá !
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !  
člen Aliance demokratických sil České republiky
Anouch je složenina slov ANO  a UCHO, což je v Češtině výraz pro nováčka v oboru. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama