Ing. Martin Charvát

  • ANO 2011
  • Pardubice
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2015 6:31:00

Situaci kolem výběrového řízení probereme hned na dalším jednání Rady města

Situaci kolem výběrového řízení probereme hned na dalším jednání Rady města

Vyjádření primátora Pardubic Martina Charváta k informacím týkající se situace kolem výběrového řízení na ředitele/ředitelku Kulturního centra Pardubice.

V několika posledních dnech, respektive od minulého týdne ke mně přicházely informace, které se týkaly situace kolem výběrového řízení na ředitele KC Pardubice, které ale nebyly tak závažné, jak se dnes objevilo v médiích, respektive v Pardubickém deníku. Informace, které jsem si tam přečetl, byly pro mě překvapující a v mnohém zarážející. Proto jsem dnes náměstka Jakuba Rychteckého písemně vyzval, aby všechny uvedené skutečnosti objasnil hned na začátku pondělního jednání Rady města Pardubic. Zároveň jsem požádal oddělení interního auditu, aby přezkoumalo průběh výběrového řízení z procesního hlediska. Informace uveřejněné v médiích jsou v tuto chvíli v režimu „slovo proti slovu“, potřebuji znát další fakta, abych mohl zaujmout stanovisko.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama