Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2015 17:09:11

Za dvě hodiny 400 členů

Za dvě hodiny 400 členů

Za pouhé dvě hodiny od zahájení přijímání členů dnes ve 12h naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) obdrželo 400 vyplněných přihlášek k členství.

Zájemců však registrujeme za uplynulý měsíc tisíce, takže je zcela zřejmé, že v dohledné době budeme registrovat členskou základnu v řádu tisíců osob a mnoha regionálních organizací.

Prosazujeme patriotismus, přímou demokracii, trváme na zachování našich národních hodnot vůči EU, zpřísnění imigračních zákonů a odmítáme tolerovat nepřizpůsobivé skupiny, které parazitují na slušné většině. Chceme důstojné životní podmínky pro naše seniory a podporu rodin s dětmi. Odmítáme zvyšování daní. Prosazujeme zákon o referendu, přímou volbu a odvolatelnost a osobní, hmotnou a trestní odpovědnost politiků.

Prosazujeme referendum o vystoupení ČR z EU, aby mohli občané závazně vyjádřit svůj postoj k současné vlně imigrantů a dalším problémům spojených s EU.

Těším se na každého slušného člověka, který si přeje přiložit alespoň malinko ruku k dílu za změnu k lepšímu.

Elektronickou přihlášku najdou zájemci na našem webu www.spd.cz a naši pracovníci se na základě elektronicky vyplněné přihlášky zájemcům osobně ozvou, abychom ihned navázali kontakt.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama