ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2015 10:49:12

Brno kulturní

Brno kulturní

Žít Brno zakázalo herny, obralo hokej o peníze, zlikviduje závody motorek. Proč to dělá? Protože gambleři, hokejisté a motorkáři budou muset chodit do Janáčkova divadla. To je cíl náměstka Hollana.

 V Brně se k moci dostala skupina osob, která se vyžívá v  "převýchově"  místních obyvatel. Konec hazardu, konec hokejovému fandovství i  chuligánství, konec  povalování se motorkářů u Masarykova okruhu, konec ničení přírody a také konec požíračů hamburgerů!   Teď tu bude, soudruzi Žítbrnoisté, jiná kultura!Dvakráte do týdne na koncert, do divadla, do přírody !  Absolvent základní školy Svatopluk Bartík získává novou funkci kontrolora intelektuální převýchovy brněnského obyvatelstva. Bude namátkově zkoušet na ulici z toho, co si z těch osmi let ( co na základku chodil)  sám zapamatoval. Proto se Brňané, nemáte vlastně čeho bát !Po desáté večer bude vyrážet Kašpaříkové komando kontrolující zatemnění, aby neunikalo škodlivé světelné znečištění a byly vidět hvězdy. To vše na přání Hollanova otce Jana. Na ulicích se bude moci pít jen mošt z prodejny  Nadace Veronica, tedy  z produkce, ze státního rozpočtu velmi dobře dotovaného,  Ekologického institutu Brno, který je po léta veden náměstkovou matkou.Prostě a  stručně:   pro někoho už je Brno ZLATÁ LOĎ !
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama