Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2015 10:12:00

Je potřeba potrestat ty, kteří rozkradli po revoluci naši republiku

Je potřeba potrestat ty, kteří rozkradli po revoluci naši republiku

Osobní, hmotná a trestní odpovědnost vrcholných politiků nebude. Vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL zamítla můj zákona, kde jsem navrhoval uzákonit přímou osobní, hmotnou a trestní odpovědnost při správě veřejného majetku a financí pro ministry, hejtmany...

A já se ptám – komu ku prospěchu?

A jak to vypadá se sliby této vlády, že zavede účinná majetková přiznání? Sliby, chyby. Zůstaly jen a jen plané řeči.

Prosazuji, aby se majetek od určité výše musel prokazovat i velmi hluboko zpětně, jelikož finanční úřad má k dispozici všechna daňová přiznání od 90-tých let – stačí tedy porovnat deklarované příjmy se skutečným majetkem, který lze i hluboko do historie zjistit, například u nemovitostí dle kupních smluv uložených na katastrálním úřadě. Je potřeba především potrestat ty, kteří beztrestně rozkradli po revoluci naší republiku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama