ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2015 9:52:02

Žádáme prověření sledování strany LEV 21

Žádáme prověření sledování strany LEV 21

Cítíme se znepokojeni aktivitami Ministerstva vnitra a policejních útvarů. Žádáme důsledné prověření sledování jakýchkoliv politických subjektů.

Od nástupu ANO není naše vlast demokracií a nežijeme svobodně. Nyní "prasklo", že podobné praktiky realizují       i mocní z tzv. "demokratických" stran. Mají pocit, že si s námi, občany, mohou dělat co chtějí. Sledovat expremiéra a jeho politickou stranu považujeme za vrchol politické drzosti a arogance osob řídících Ministerstvo vnitra a bezpečnostní složky. Žádáme Parlament o prověření všech aktivit jmenovaných organizací a orgánů, spojených se  šmírováním jakýchkoliv osob na území republik a vývozem osobních dat českých občanů do zahraničí. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama