ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.07.2015 17:41:37

Zlatuška nebo Dalimil?

Zlatuška nebo Dalimil?

Zlatuška, poslanec ANO, tvrdí, že my Češi jsme také utečenci. Nepíše ale proč. To Dalimil ví. Cituji:" Češi přišli z Charvátska. Důvodem, proč museli rodnou zemi opust je vražda, které se tam lech Čech dopustil".

Profesor zvaný  Zlá Tužka   si také mohl dát práci a něco si o Praotci přečíst nebo nastudovat, když už si to nepamatuje ze školy.  Neudělal to a přiblížil se tak dalšímu brněnskému vzdělanci, kamarádovi své dcery Kamily, radnímu a absolventovi základní školy Svatopluku Bartíkovi, jinak  osobnímu poradci premiéra B. Sobotky.  Bartík , se základní školou vedoucí legislativního odboru ( ! ),   plácá jednu hloupost za druhou a je pro smích zastupitelům na Brno - střed a městským policistům, kteří musejí mít alespoň maturitu, aby mohli dávat za stěrače lístečky.  Zastupitelé z ČSSD  dokonce Bartíkovi zaplatili čestný doktorát, aby se za těch několik absolvovaných tříd základky nestyděl.  Skutečně, byli  to  členové ČSSD, tedy stejné strany, kterou vede B. Sobotka, jemuž  S. Bartík radí...Poradce premiéra se základní školou? To je evropská  rarita. Stejně jako oddávající tamtéž, kterého honila policie za to, že maloval po zdech hákové kříže. Ten je ale za Žít Brno. A do toho všeho ještě tvrzení prof. Zlatušky, že jsme utečenci a potřebovali jsme pomoc...

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama