ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2015 8:18:06

Opilý Hamáček řídil

Opilý Hamáček řídil

schůzi Sněmovny. Nikoho nezajímalo proč si dal jednoho agroferťana do jedné nohy a druhého agroferťana do druhé. Ten člověk jen projevil své zoufalství z toho, že už je páté kolo u vozu a ve skutečnosti už neřídí vůbec nic. Jako celá ČSSD.

Tak takové byly reakce na můj včerejší článek, v němž jsem poslance Hamáčka nepřímo vyzval k rezignaci. 
Hamáčka a celé ČSSD mi však není líto. Do čela strany si zvolila muže, který ji do roka a do dne  přivede do lavic opozice a zničí vše, co vybudoval Zeman a Paroubek.  V republice válčí mezi sebou oligarchové a mezi nimi poletuje naivní Sobotka, který se proslavil svou řečí ve Sněmovně při jednání o nedůvěře vlády tak, že americká produkce filmu o atentátu na Heydricha snad i uvažuje o jeho obsazení do role Emanula Moravce. Ukázkové podlézání  a hrbení se. To jsou společné znaky, které zkušení filmaři  nemohli přehlédnout stejně, jako jeho nápadně totožný vzhled. Navíc se Sobotka obklopuje poradci, ze kterých musí mít Andrej Babiš jen radost. Zatímco on sází na osoby s mezinárodními zkušenostmi, prestižními vysokými školami apod., Sobotka má ve svém týmu absolventa základní školy Svatopluka Bartíka se zkušenostmi z Cejlu  ( část Brna ), navíc nikoliv z ČSSD, ale za hnutí Žít Brno, které vytlačilo brněnskou ČSSD z koalice do opozice. Vše jen proto, aby byli poníženi Sobotkovi straničtí opomentni Hašek a Tejc, které Bartík veřejně zesměšňoval.  Členové ČSSD se však již rozkoukávají. Začínají se bát o své funkce, vidí nástup a metody ANO a Babiše. Chápou, že slabý Sobotka se neubrání. Někteří otevřeně přiznávají, že šéfem strany měl být Hašek, který by Babiše vymezil jednou pro vždy. Je velmi pravděpodobné, že na to dojde a my držíme pánům Haškovi a Tejcovi palce. 
A proč se předseda jedné z nejmenších stran "montuje" do jiné politické, navíc tradiční a demokratické strany? Proč si nevšímá své vlastní základny?  Protože mu záleží na vývoji v této zemi a také na tom, aby se ČSSD postavila oligarchovi, který odevzdá na daních 800 mil. a  zpět si prohlasuje 5 miliard na ekodotacích. Oligarchovi, který má jistých 34.000 voličů, jinak vlastních zaměstnanců, ničí svobodu a demokracii.  Oligarchovi, o němž není známo, kde vzal vstupní kapitál pro podnikání. Tedy zatím není známo, ale až dokončí finanční poradci z Bellinzony s pomocí místní prokuratury svá zkoumání, budeme všichni chytřejší. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !,člen Aliance demokratických sil České republiky 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama