ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2015 10:10:43

Problém s běženci vyřešen. Všechny přijme Brno

Problém s běženci vyřešen. Všechny přijme Brno

Z vyjádření zeleného Andera a poslance Zlatušky je jasné, že Brno je kosmopolitní a postará se o všechny přistěhovalce. Vítáme rozhodnutí nového vedení města, které ulehčí pozici všem ostatním cca 6.000 obcím naší republiky.

Je sympatické, že se pánové  Ander, Hollan, Bartík, Zlatuška a ostatní politici z Brna zachovali tak lidsky. Velmi si toho vážíme.  Sňali z nás ostatních břemeno, které už bylo k neunesení. Nemusíme již čelit dotazům svého okolí, obávat se zítřků.Brno kosmpolitní si zaslouží našeho obdivu a úcty. Už je zase majákem, je první a první také v našich srdcích a mysli zůstane. Děkujeme. Nikdy, opravdu nikdy, vám to nezapomeneme. 
JUDr. Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !,člen Aliance demokratických sil České republiky, nyní již v hledáčku bezpečnostních složek pro podezření z extrémismu

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama