ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2015 8:27:26

Česká republika má v Asii a Africe špatnou pověst

Česká republika má v Asii a Africe špatnou pověst

Politici uklidňují, že běženci o naši republiku jako cíl svého snažení nemají zájem, protože chtějí do civilizace, ne do země připomínající jim politickými poměry jejich domovinu. Máme v Asii a Africe prostě špatnou pověst.

  0 0 1 374 2137 ALOIS SANDBACH 17 5 2506 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Civilizace? To je v očích běženců GB, Německo, Švédsko, Švýcarsko apod.  

Česká republika?  Pouhé místo průjezdu. Tedy mimo kosmpolitního Brna, které nabízí byty, práci, integraci,   pečené holuby a dotovaný mošt  z prodejny Veronica. 

 Při poradách běženců kam a jak se rychle dostat do Evropy, informátoři Českou republiku  pomlouvají, jak jen to jde. Tvrdí utečencům vyslovené nesmysly:

1) Česká republika má nulovou vymahatelnost práva a nedotknutelnou politickou špičku, pro niž trestní zákon neplatí

2) ministr vnitra, prý  přednostně řeší stresovaného psa nějakého aktivisty a hodlá  z přistěhovatelů udělat chovance ústavů za plotem s ostrahou bez časového limitu pobytu

3) vůdce jedné ze stran  si ukrajuje z rozpočtu celého státu co chce a jak chce. Ostatní strany se buď svými předáky podílejí na kolonoskopii nebo mlčí. 

4) stát ovládají pyšní a sebevědomí úředníci, prakticky ve všech případech členové nějakého klanu, který tyranizuje teriotrium bez jakéhokoliv vlivu místní politické reprezentace. Informátoři utečence straší, že úředník je skutečným pánem nad osudem občanů daného teritoria a nově je to prý upevněno dokonce zákonem. 

5) policie v Česku šmíruje každého, třeba i  bývalého předsedu politické strany, protože se bojí, že se zase vrátí na scénu a současná politická špička se bude muset znovu živit prací. Dokonce informátoři běžencům tvrdí, že někteří členové vedení státu a měst nikdy nepracovali a už přímo ze základní školy šli třeba dělat i vedoucího legislativního odboru! 

6) soudci jsou zaujatí a pokud vás média předem označí za lumpa, nevyváznete a můžete být ráth, že nevyfasujte doživotí !  Soudci při přelíčeních prý dokonce spí  a můžete si tlachat co chcete, protože je dopředu rozhodnuto. 

7) média ovládají mezi sebou bojující oligarchové. Píše se jen o tom, co se jim hodí. O ostatním se musí mlčet. 

8) když se někdo z vedení státu v práci opije i když něco řídí, musí si koupit odpustek, což stačí. Řidičů se to netýká, ti dostávají nepodmíněné tresty. 

Pokud běžencům někdo vtlouká do hlavy takové sprostoty, NESMÍME SE DIVIT, ŽE  NECHTĚJÍ V NAŠÍ ZEMI ZŮSTAT a míří jinam, do civilizace. 

Proto navrhuji, aby Ministerstvo zahraničí vyvinulo maximální úsilí o zlepšení obrazu naší republiky v cizině, uvolnilo  dostatek prostředků a  vyslalo na  asijské a africké ambasády zkušené mladé pracovníky z řad občanských aktivistů vysvětlujících pravdivě  ( jako to dělají agentury zkoumající volební preference v ČR ) poměry v České republice. 

 JUDr. Ivo Kasal,

předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !,

člen Aliance demokratických sil České republiky, 

sledovaný pro podezření z extremismu 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama