Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2015 22:02:00

II. demonstrace proti nelegálním imigrantům

II. demonstrace proti nelegálním imigrantům

II. demonstrace proti nelegálním imigrantům 18. 7. 2015 v 17.00 na Václavském náměstí

 Z Afriky a Arábie na úkor našich občanů. Přestaňme mlčet! Pojďte říct vládě a EU hlasité NE imigrantům, NE islámu v České republice, NE současnému jednání Evropské unie, která dlouhodobě nejedná v zájmu našich občanů. Musí nás být ještě více než před dvěma týdny, abychom vládě společně řekli jasné NE! Ať je náš hlas v Parlamentu a na vládě slyšet!

Přijďte společně se mnou v sobotu 18. července v 17 hodin na demonstraci na Václavské náměstí v Praze ve spodní části na Můstku. Hned v úvodu vystoupím se svým projevem a následovat budou vystoupení mnoha dalších zástupců nezávislých politických stran a občanských iniciativ. Vystoupí i můj kolega a poslanec SPD Radim Fiala. Pojďte společně podpořit myšlenku referenda o setrvání v Evropské unii, jelikož současná neschopnost EU a naší vlády zastavit razantně vlnu imigrantů způsobí během několika krátkých let sociální kolaps naší republiky. Musíme začít hned jednat. Musíme se všichni spojit a netříštit síly. Těším se na osobní setkání s Vámi. Demonstrace bude po projevech pokračovat pochodem před Úřad vlády.

Volám všechny Čechy, Moraváky a Slezany. Pojďme říct jasné DOST.

Přestaňme už mlčet, když vláda i Evropská unie jednají proti zájmu nás občanů České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama