KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

SVOBODA, DEMOKRACIE, PRÁCE, SPOKOJENÝ ŽIVOT
  • KSČ 21
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2015 19:26:14

KAM KRÁČÍŠ ČESKO ?

KAM KRÁČÍŠ ČESKO ?

Článek s. Zdeňka Klímka, generálního tajemníka ÚV KSČ 21 k aktuální situaci v České republice

Od listopadového puče v roce 1989 bylo zlikvidováno Československo, rozkraden a zlikvidován veškerý průmysl. Zemědělství, díky kterému jsme byli potravinově naprosto soběstační, se zlikvidovalo taky. Stejně dopadlo zdravotnictví, školství, atd.

Občanům se tady 25 let lže a vymývá mozek. Proč říkat pravdu a dělat vše ve prospěch občanů, když stačí před volbami důkladně vymýt mozky svojí lživou propagandou a zase můžou politici pokračovat v likvidaci Česka a českého národa.

Pro Evropskou unii jsme jen podřadnou kolonií, zásobárnou otroků, místem kam mohou vyvážet „potraviny“, které by si ve vlastní zemi nedovolili prodávat. Západní výrobci vyrábějí zboží pro kolonii Česko a pod stejným označením pro svou zemi, ale v úplně jiné kvalitě.

Naši vládci mají plná ústa demokracie a lidských práv. Ani jednoho jsme se za 25 let nedočkali. Je snad demokratické přijímat zákony, se kterými 90% občanů nesouhlasí?

Co se týká lidských práv, zeptejte se nezaměstnaných, kterým je 50 let a více, jak poníženě žebrají o práci a stejně je nikde kvůli věku nevezmou. To je hrubé porušování lidských práv, to je diskriminace. Všichni o tom vědí, ale mluvit se o tom nesmí, natož aby se to řešilo a postihovalo.

Perspektiva života v Česku je hrozivá. Problémy budou gradovat a jediné řešení je skutečná demokracie.

V Ústavě České republiky je uvedeno :  „veškerá státní moc patří lidu této země“. Toto je trvale porušováno. Je nejvyšší čas začít naplňovat a dodržovat ústavu.  KSČ 21 vznikla proto, aby zastavila devastaci České republiky a obrátila život poctivých občanů ke spokojenosti a společnost zpět k prosperitě.

Je potřeba se podívat do světa a vzít si příklad ze zemí, které jdou mílovými kroky kupředu.Čínská lidová republika dosahuje úžasných výsledků, o kterých si můžeme nechat jen zdát. Pod vedením Komunistické strany Číny byla vybudována hospodářská velmoc. Platy se zde za posledních 10 let zdvojnásobily i ztrojnásobily. Stejné zvýšení platů se očekává v příštích letech. Čínská lidová republika zdvojnásobí HDP do roku 2020 ve srovnání s rokem 2010. To pro nás musí být příkladem. Budování socialismu s čínskými rysy je cesta vpřed.

Československo bylo strojírenská světová velmoc. Po 25 letech rozkrádání, tunelování a devastace jsme na úrovni rozvojové země někde v Africe.

Uráží mě, když předseda vlády Sobotka při své návštěvě Jižní Koreje láká investory na to, že v Česku lidé (otroci) pracují za jednu třetinu mzdy jak v Koreji. To je ubohost a vizitka vaši neschopnosti jak to tady 25 let vedete. Pane premiére, neurážejte občany, nejsme vaši otroci, abyste nás takhle nabízel. Kam nás vedete už většina občanů pochopila. My to víme už dávno a uděláme vše pro to, abychom to změnili.

Politici neplní vůli lidí, kteří je zvolili, ale naopak jdou proti lidem v cizím zájmu. Jedinou výjimkou je náš demokraticky zvolený prezident Miloš Zeman, který jediný také obstál jako předseda vlády.

Zdeněk Klímek

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama