Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2010 15:35:00

Krokodýlí slzy redaktora Práva Hanáka

Krokodýlí slzy redaktora Práva Hanáka

Dnes jsem si se zájmem přečetl článek Jiřího Hanáka v Právu pod názvem "Lidumilové".

Dnes jsem si se zájmem přečetl článek Jiřího Hanáka v Právu pod názvem "Lidumilové", který vyjadřuje názor redakce Práva. Skvěle napsáno, obsahem i formou zcela příkladně. Zlatá slova. Mohu to hned sám podepsat. Pan redaktor se pohoršuje nad naprosto asociální politikou Kalouskovy a Nečasovy koalice ve vztahu ke zdravotně postiženým občanům.

Má to jen jednu vadu na kráse. Vzpomínám, jak tentýž pan redaktor před květnovými volbami nadšeně doporučoval čtenářům Práva řešit volební rozhodnutí výběrem menších politických stran. Tedy i TOP 09 a Věcí veřejných. Co si tehdy myslel, pan redaktor? Že obě tyto strany vznikly na podporu práv lidí se zdravotním postižením, pacientů, chudých, bezmocných, důchodců, zaměstnanců a dalších?

Teď trocha levicovosti v komentáři, kterou si čtenáři s povděkem přečtou, na věci již nic nezmění. ODS včetně těch menších politických stran (po doporučení pana redaktora Hanáka) má pevnou většinu ve sněmovně.

Před půl rokem bylo třeba brojit proti tomu, co reálně hrozí, pane Hanáku. Byl jste tak málo jasnozřivý? Ale kdepak.

Pár stránek od výtečného redakčního komentáře páně Hanáka je celostránkový inzerát Pozemkového fondu ČR, tedy státní instituce nalézající se pod kontrolou pravicové vlády... Mám pokračovat?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama