Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2010 10:04:48

Podpořme kandidáty levice a levého středu

Podpořme kandidáty levice a levého středu

Výzva ke komunálním volbám a volbám do Senátu.

Vždy jsem usiloval o co nejsilnější ČSSD, neboť jsem přesvědčen, že jako dominantní strana levice a levicového středu může jen silná ČSSD zajistit naplňování programu sociální spravedlnosti a hlavně společenského smíru. Bohužel, výsledky letošních parlamentních voleb byly vítězstvím všech, kteří přenášejí náklady reforem primárně na sociálně slabé a střední třídu.

Vidina příliš silné ČSSD spojila všechny proti ní a z výsledku voleb jsou dnes zklamáni nejen ti, kteří se nedávno sešli na demonstraci odborů, ale i ti, kteří podlehli slibům o boji s korupcí. Škoda, že neslyšeli naše argumenty před volbami a podlehli lžím. Mohl bych dnes říci: "Já jsem vám to říkal." Ale mé rozhodnutí po volbách rezignovat bylo jasné gesto.

Rozpočtová odpovědnost je pro Nečasovu vládu velmi výběrovou věcí: odpovědnost ponesou pouze ti, kteří byli v letošních volbách do sněmovny poraženi. Budu proto rád, když v těchto volbách podpoří lidé kandidáty levice a levého středu. A samozřejmě na prvním místě kandidáty ČSSD.

Volební výsledek sociální demokracie bude odpovědností celého politického grémia.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama