Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2010 17:01:17

Celá ČSSD odvedla maximální práci

Celá ČSSD odvedla maximální práci

Volební manažer Jan Hamáček se vyjádřil k průběhu volební kampaně.

Volební manažer Jan Hamáček se vyjádřil k průběhu volební kampaně. Podle něj je nyní složité se k tomu vyjadřovat, jelikož rozhodujícím prvkem bude výsledek druhého kola senátních voleb. Zároveň také poděkoval všem, kteří se na průběhu kampaně podíleli a odvedli maximální práci.

“Je velmi obtížné hodnotit kampaň bezprostředně poté, co skončilo první kolo. Doufám, že ještě v hodně obvodech budeme pokračovat a naši kandidáti postoupí. Chtěl bych poděkovat všem, kteří do té kampaně vstoupili s obrovským osobním nasazením. Ať už se jedná o kandidáty a jejich volebním štábům, tak samozřejmě celému zázemí v Lidovém domě. Všichni odvedli maximální práci,” říká Jan Hamáček.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama