Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2010 18:54:00

Senát je nyní hlasovacím automatem pravice

Senát je nyní hlasovacím automatem pravice

Postoupila ve 22 volebních obvodech. Teprve v pátek a sobotu se ale ukáže, jestli se nám povede senát změnit.

„Pokud jde o druhé kolo senátních voleb, tak vlastně nic není hotovo. Všechno je teprve před námi, jsme teprve v polovině cesty. Tento pátek a tuto sobotu se odehraje druhé kolo senátních voleb,“ říká Bohuslav Sobotka.

„Sociální demokraté postoupili ve 22 volebních obvodech. Teprve v pátek a sobotu se ale ukáže, jestli se nám povede senát změnit, jestli se nám podaří získat oněch potřebných 12 senátorů pro to, aby ČSSD získala v Senátu většinu a změnila tuto instituci z hlasovacího automatu pravice na fungující pojistku demokracie. Je důležité upozornit na to, že lidé nedostanou hlasovací lístky domů, ale že je obdrží přímo ve volebních místnostech,“ dodává Bohuslav Sobotka.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama