ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2010 14:28:00

O schopnostech Radka Johna pochybuje už i premiér

O schopnostech Radka Johna pochybuje už i premiér

ČSSD je znepokojena vyjádřením Petra Nečase, který přiznal, že současný ministr vnitra Radek John šel na svůj úřad s naivními novinářskými představami.

Sociální demokracie je znepokojena vyjádřením Petra Nečase, který v rozhovoru pro Hospodářské noviny přiznal, že současný ministr vnitra Radek John šel na svůj úřad s naivními novinářskými představami, aby záhy zjistil, že s těmi se šéfovat policistům a hasičům opravdu nedá. Je tedy otázkou, proč ho premiér Petr Nečas i přes tyto závažné pochybnosti do své vlády jmenoval.

Proč dovolil, aby se o bezpečnost našeho státu staral člověk, který svou funkci od samého začátku evidentně nezvládá a nemá s ní elementární zkušenost? Proč Petr Nečas nadále toleruje další a další Johnova špatná rozhodnutí, po kterých odchází desítky policejních odborníků, hrozí ztráta elitních detektivů a hasičský sbor je plošnými škrty devastován?

Premiér Petr Nečas by se měl konečně zachovat jako skutečně odpovědný předseda vlády a na jednom z klíčových ministerských postů udělat pořádek tak, aby nebyla dále ohrožována bezpečnost nás všech. Měl by sebrat odvahu a ministra Radka Johna, kterému už nevěří i někteří členové strany Věci veřejné, konečně odvolat.

Jeroným Tejc, stínový ministr vnitra za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama