Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2010 10:29:00

O Afghánistánu je potřeba vést diskuzi s NATO

O Afghánistánu je potřeba vést diskuzi s NATO

ČSSD je pro to, aby mise v Afghánistánu pokračovala, v tuto chvíli však nesouhlasí s navyšováním počtu vojáků.

Senát by do konce svého funkčního období rád projednal otázku zahraničních misí. Co říká na to, že by tento zásadní bod zahraniční politiky ČR projednával Senát ve stávajícím složení, odpovídal místopředseda Senátu PČR Milan Štěch: „Myslím si, že to není zcela šťastné. Jsme pro to, aby mise v Afghánistánu pokračovala, ale v tuto chvíli nesouhlasíme s navyšováním počtu vojáků."  

Ekonomicky i vojensky silnější mocnosti i naši evropští partneři se podle slov Milana Štěcha chtějí poměrně rychle z Afghánistánu stáhnout. „Ani my, ani občané nechápou, proč bychom měli nyní misi navyšovat. Je potřeba vést základní diskuzi o tom, jakou filozofií se spojenci a celé NATO budou řídit." uzavřel Milan Štěch.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama