Mgr. Vlasta Bohdalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.11.2010 17:10:00

Ministr Dobeš vypouští další nesmyslný balónek

Ministr Dobeš vypouští další nesmyslný balónek

ČSSD považuje plán ministra školství na zavedení zápisného na vysokých školách za další důkaz nekoncepčního vedení resortu školství.

Sociální demokracie považuje plán ministra školství Josefa Dobeše, který trvá na zavedení zápisného na vysokých školách, za další důkaz jeho nekoncepčního vedení resortu školství. Jak se totiž ukazuje, proti tomuto plánu se postavili nejen studenti a vysoké školy, ale vyslovil se proti němu i premiér Petr Nečas.  Ministr Dobeš tak místo práce na skutečně komplexních řešeních oboru školství přichází neustále s dalšími a dalšími návrhy, ke kterým nemá vyjednanou základní politickou ani odbornou podporu. Takový směr vedení ministerstva školství vyvolává proto oprávněné obavy a není dále akceptovatelný.  

Vlasta Bohdalová, stínová ministryně školství za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama