Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.11.2010 17:20:29

Další opravení silnice

Další opravení silnice

www.kr-stredocesky.cz, 9.11.2010

Vozovky na Rakovnicku byly pro řidiče noční můrou. Nejzápadnější část Středočeského kraje byla dlouho opomíjena co se týče rekonstrukcí silnic. Nerovný povrch a díry na vozovce volaly po rozsáhlých rekonstrukcí delší dobu. Až současné vedení kraje se rozhodlo s rozbitými silnicemi ve zmiňované oblasti něco dělat.

Díky podpoře Středočeského kraje se tak opravily další silnice v okrese Rakovník. Před několika dny se tak zrekonstruovala komunikace mezi obcemi Drahouš a Tlestky. Další oprava se týkala silnice mezi Krakovcem a Krakovem, kde při té příležitosti Středočeský kraj vybudoval i altánek.

 „Nezapomínáme ani na menší vesnice, peníze na opravy silnic se snažíme rozdělovat spravedlivě,“ komentoval náměstek středočeského hejtmana Marcel Chládek, který se o stav silnic na Rakovnicku zajímá již dlouhodobě. Na jaře letošního roku osobně dohlížel na opravy rakovnické silnici a výrazně se zasadil o zvýšení finančního příspěvku na její rekonstrukci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama