Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2010 9:43:00

Pomozme dětem v Srbsku

Pomozme dětem v Srbsku

Projekt Audiologické vybavení školy pro neslyšící děti ve městě Zemunu v Srbsku.

Nedávno se na mě obrátil zástupce občanského sdružení Neslyšící bez naděje se žádostí, abych podpořil jejich kampaň na pomoc neslyšícím dětem v Srbsku. Sám jsem na tuto věc přispěl částkou 5 000 korun a přislíbil, že tuto sbírku podpořím i na serveru Vaše věc.cz.

---

Od 12.července 2010 je zahájena naše dárcovská SMS (DMS) s názvem Audiologické vybavení školy pro neslyšící děti v Srbsku. Pokud můžete, prosíme pomozte a přispějte DMS 30Kč. Neslyšící bez naděje, o.s.obdrží 27Kč. Z výtěžku bude zakoupeno audiologické vybavení a předáno škole pro neslyšící děti ve městě Zemunu v Srbsku.

Sdělení: Veřejná sbírka Audiologické vybavení školy pro neslyšící děti v Srbsku již proběhla před dvěma lety pod dohledem Magistrátu hlavního města Prahy. Za období od 1.října 2008 do 30.června 2010 bylo vybráno celkem 41.500Kč. Tato částka ještě nestačí na zakoupení audiologického vybavení, a proto zahajujeme další dárcovskou sbírku (DMS) od 12.července 2010, která podle smlouvy s Magistrátem hlavního města Prahy potrvá do 17.července 2011.

Vážení a milí, všichni dobrovolníci či dárci, firmy, politici, možná i neslyšící, kteří nám můžete pomoci DMS přispějte na nákup audiologického vybavení s testovacími přistroji pro neslyšící děti ve městě Zemunu v Srbsku.
 
Stačí odeslat SMS s textem DMS ZEMUN na číslo 87777.
 
Účelem dárcovské sbírky s názvem "Audiologické vybavení školy pro neslyšící děti v Srbsku" je podpořit včasné diagnostikování sluchových vad a díky tomu co nejdříve vytvořit kvalitní a odpovídající podmínky pro vývoj dětí ve škole pro neslyšící děti ve městě Zemunu.

Cílem tohoto projektu je:
- podpořit kvalitu vyšetření neslyšících, ale především nedoslýchavých dětí
- analýza lékařských zpráv
 
Cena DMS je 30Kč, příjemce Vaší pomoci (Neslyšící bez naděje, o.s.) obdrží 27Kč. Více na www.darcovskasms.cz
V případě Vašeho zájmu je možné přispět i větším finančním darem na tento účet: 234977199/0300. Pokud se tak rozhodnete, prosíme, abyste zaslali kontaktní e-mail: neslysicibeznadeje@gmail.com. Určitě se Vám ozveme.

Děkujeme za podporu

Neslyšící bez naděje, o.s.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama