Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2010 15:10:00

Web Vaše věc má smysl. Zájem čtěnářů to potvrdil

Web Vaše věc má smysl. Zájem čtěnářů to potvrdil

Dnes je to přesně měsíc, co byl spuštěn internetový projekt Vaše věc.

Dnes je to přesně měsíc, co byl spuštěn internetový projekt pod záštitou bývalého předsedy ČSSD Jiřího Paroubka Vaše věc. Za tuto dobu server navštívilo zhruba 65 tisíc čtenářů a denně si server prohlédne na dva tisíce uživatelů, přičemž pozorujeme vzrůstající tendenci. Každý uživatel stráví na webu v průměru čtyři a půl minuty. Celkový počet zobrazení stránek za měsíc dosáhl hranice 300 tisíc zhlédnutí. Tato čísla dokazují, že web Vaše věc.cz si během prvního měsíce svého provozu dokázal najít své čtenáře, kterým na webu nabízí jak články, tak veřejné blogy či komentáře. Registrovaných blogerů a komentátorů je k dnešnímu dni zhruba 250 a jejich počet den za dnem vzrůstá.

Počáteční ambice tohoto internetového projektu byla založit levicové až levostředové médium, které by přinášelo zajímavé informace z mnoha oblastí, tedy nejen z politiky. Na webu lze najít zajímavé články například z oblasti ekonomiky nebo zahraniční politiky. Do budoucna chceme přinášet zprávy rovněž z oblasti kultury či sportu. Rádi bychom rovněž otevřeně prezentovali názory menšin, neziskových či charitativních organizací, abychom jim umožnili upozornit na jejich problémy a otevřít tak celospolečenskou debatu.

Dosavadní zájem čtenářů nás upevnil v názoru, že má celý projekt smysl, za což všem velmi děkujeme.

Ondřej Macura, šéfredaktor webu Vaše věc.cz

Jiří Paroubek, předseda redakční rady webu Vaše věc.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama