Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2010 14:04:00

Podivná personální politika na MPSV

Podivná personální politika na MPSV

Na Ministerstvu práce a sociálních věcí jsou postupně vyměňováni lidé na klíčových místech.

Místopředseda sociální demokracie a stínový ministr práce a sociálních věcí Zdeněk Škromach označil současnou personální politiku na MPSV za velmi zvláštní. Postupně jsou na ministerstvu vyměňováni lidé na klíčových místech.

"Postupně jsou vyměňováni lidé na klíčových místech, například ředitel služeb zaměstnanosti nebo ředitelka České správy sociálního zabezpečení. Ti byli odvoláni, což je v kompetenci ministra, ale to co je podivné, je obsazování těchto uvolněných funkcí fakticky bez výběrových řízení. To u tak klíčových funkcí v minulosti nikdy nebylo," řekl k personálním změnám, které spadají do kompetence Ministerstva práce a sociáních věcí, Zdeněk Škromach.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama